Gy.I.K.

Gyakran Ismételt Kérdések

Hogyan tisztíthatom, mivel ápolhatom a bőrterméket?

A felületi szennyeződéseket egyszerűen nedves kendővel le lehet törölni, vegyszert ne használjunk a bőr tisztítása során!

A bőr egy élő anyag. Lélegzik, idővel száradhat, de ha visszaadjuk korábbi zsírtartalmát, képes megújulni és visszanyerni puhaságát, színét.

Ápolására színtelen, szagtalan méhviaszos bőrápolót használjunk. Cipőboltokban lehet kapni olyan ápolókat, melyeknek csak méhviaszos illatuk van.

Biztonságos a kártyás fizetés az F.L.W műhely oldalán?

Igen, teljesen biztonságos. Webáruházunk részére a kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment és a Pay Pal rendszere biztosítja. Az utóbbi lehetőséget az Európai Gazdasági Térségben regisztrált felhasználók számára a PayPal (Europe), PayPal vállalat biztosítja. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el. Bankkártyás fizetéskor Önt átirányítjuk a Barion, vagy PayPal, fizetőoldalára, így a fizetés közvetlenül az általuk üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalakon történik és nem az F.L.W. Műhely webáruház oldalán. Az internetes áruház az Ön kártya-, illetve a mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet.

Van garancia a megvásárolt termékekre?

Igen, természetesen van garancia. A garancia idő a bőrtermékek esetében 3 év, a vászon – bőr kombinációs termékek esetében pedig 2 év.

A bőr azonban sokkal tovább használható, mint 3 – 5 év. Élettartamuk viszont a rendszeres ápolásuktól is függ, mivel élő anyagról van szó.

A felhasznált fémkellékeket és kiegészítőket a mindennapi használat során teszteltük.

Alapanyagaink a piacon elérhető legjobb minőségűek, melyek hosszú távon is megőrzik minőségüket.

A bőr, a használat során veszíthet nedvességtartalmából, ami a bőr elszíneződését okozza. Megfelelő ápolással a bőr visszanyeri eredeti kinézetét. Ezekre a küllemi elváltozásokra a garancia nem vonatkozik.

Terveztethetek egyedi táskát, vagy egyedi díszítést?

Pin It on Pinterest