Traveler

37 000 Ft

A Traveler egy funkcióiban letisztult válltáska, külső megjelenésével viszont utal a felhasználó dinamikusabb életvitelére.

F.L.W. design és a már megszokott nagy kopásállóságú és erősen impregnált anyagokból készült.

Hétköznapi használatban is megfelelő, de utazásokhoz is ajánlom.

Kategória:

Leírás

A Traveler méretei

A táska 34 cm széles, 25 cm magas, 8 cm vastag. Súlya: 0,7 kg.

Első (külső) zsebeinek mélysége 15 cm, szélessége szintén 15 cm. Ebből kettő található az előrészen.

Oldalain két kicsi cseb van, amiben elhelyezhető bicska, zsebkendő, toll, töltőkábel, kislámpa. Mélysége 12,5 cm.

Belül, a test felőli oldalon egy nagyobb méretű rekesz van, amiben térképet, utikönyvet de akár tabletet is eltehetünk.

A táskában egy 24-25 cm magas kulacs állítva elhelyezhető.

A Travelerhez felhasznált alapanyagok

A táska vízlepergető, impregnált vászon és marhabőr felhasználásával készült. Az impregnált vásznat több ízben teszteltük különböző igénybevételekkel. Teszteltük vízre, porra és sárra, ezekkel szemben mind taszító hatású. A szennyeződésekkel szemben rendkívül ellenálló, ezért használjuk ezt az anyagot többek között a hátizsákunk összeállításához is. A vízállósági tesztről érdemes megnézni rövid kisfilmünket: Vízállósági teszt

Ezen kívül elmondható, hogy ezt a vízállósági képességet meg is tartja. Erős vászonról van szó, nem szakítható.

A marhabőr egy közepesen zsíros, enyhén pull-up-os bőr, ami azt jelenti, hogy a bőrt meghajlítva, a gyűrődés mentén enyhén világosabb árnyalatú lesz, ami rusztikus hatást kölcsönöz az anyagnak. Amint a bőr felülete kap egy zsíros kezelést, tehát lekenjük bőrápolóval például, a felület újra egységessé válik.

Felhasznált egyéb kellékek

A kellékek bronz színű pisztolytáska gombok és bronz színű csúszók. Patent záras megoldások vannak rajta.

Tisztíthatóság és ápolás

A bőr tisztítható enyhén mosószeres, szappanos vízzel. Könnyen letörölhető. Csak az olajos szennyeződések nem hozhatók ki belőle ezzel a módszerrel, és a tinta. Színtelen, méhviaszos bőrápolóval kezelhető. A bőrápoló választása során arra ügyeljünk, hogy ne legyen szaga, mint a cipőápolók esetében, legyen színtelen és szagtalan. Ilyen bőrápolót már a legtöbb cipőboltban olcsón beszerezhetünk. A táska mosógépben nem mosható. A bőrt nem szabad mosni, az impregnált vásznat szintén nem javasolt. Ez a táska tisztítható, és a több éves tesztekből kiindulva, tisztítással tökéletesen karbantartható. A bőr lekenésével eltűnnek a bőrről a felületi karcok is.

Elkészülési idő

A Traveler 3-4 nap alatt készül el, terheltségtől függően. A valós elkészítési időről a megrendelés után adok pontos tájékoztatást. A termék szabásmintájától nem térek el, kisebb módosításokat tudok vállalni, ezért, ha szeretnél valamit módosítani, azt kérlek, írd meg a rendelés@flwmuhely.hu e-mail címre, hogy le tudjuk egyeztetni a részleteket. A rendeléskor kérlek add meg, hogy melyik válladon fogod hordani leginkább a táskát, jobb vagy bal kézzel fogod majd a vállszíjat, mivel a hevederen kézbebújtatós fogó is van.

Biztonsági garanciák

Ha valamiért a termék nem felel meg a vevő elképzeléseinek, 14 napon belül visszavesszük azt. Termékleírásainkban igyekszünk minél több információt megadni, hogy a döntést és választást a megkönnyítsük. Boldogok vagyunk, hogy ezzel a lehetőséggel még senki nem élt.

Segítünk!

Ha ebben a leírásban nem kaptál választ minden kérdésedre, írj nekünk az info@flwmuhely.hu címre, szívesen segítünk, rövid időn belül válaszolunk neked.

 

Pin It on Pinterest