Késtokok egyedi tervezéssel

20 000 Ft

Ezt a termékoldalt tájékoztatási céllal hoztam létre. A megadott árnak nincs jelentősége.

Késtokokat készítek már meglévő késekre, a megrendelő elképzelései alapján.

Az ár minden esetben egyéni megállapodás kérdése. Egy alap erszénytok, mely a színével és varrásával igazodik a késhez, 12.000 – 14.000 Ft – ba kerül.

Díszítéssel, felületi, rátétes díszítménnyel ellátott, csontdísszel díszített, domborított, fűzött, egyéb díszítőtechnikával ellátott késtok 15.000 – 20.000 Ft-ba kerül.

Ezen felül, minden prémium termék, extra megvalósítás ezen felül árajánlat alapján kerül árazásra.

További információk a részletes leírásban

 

Kategóriák: , Címke:

Leírás

A késtotok alapanyaga leginkább növényi cserzésű natúr marhabőr, mivel ezek a tokok formázást igényelnek, legtöbbször egyedi festést és díszítést, amire ez a bőrtípus a legalkalmasabb.

Az ár meghatározásában figyelembe veszem a kés méretét, a díszítőtechnika részletességét, a díszítések halmozását, a szükséges munkaóra igényt.

A késtok megrendelés minden egyetben egyeztetéssel és árajánlatkéréssel kezdődik. A megkeresés történhet e-mailben: fischerleather@gmail.com, Facebook oldal üzenetben (https://www.facebook.com/FLWMuhely) , Instagram levélben is. (https://www.instagram.com/flwmuhely/

Az árajánlatkéréshez lehet rajzot, képet, fotót csatolni, és leírást az elképzelésről. Fontos tudnom, hogy a kés tulajdonosa jobb, vagy balkezes, milyen felfüggesztés lesz szükséges, esetleg milyen külön zárak, vagy tárolási módok lesznek majd a tokon.

Lehetséges díszítőtechnikák általában: domborítás, fűzés, felületi festés, feltétes díszítés, dupla varrás, szőrös bőr bevarrás, csontdíszek a bőrben vagy lógó csontdíszek, gyöngyök.

A megkeresés után visszajelzést adok arról, hogy az ötlet mennyiben kivitelezhető, és milyen árban tudom elkészíteni a tokot.

Ha a megállapodás megtörténik, akkor a kést el kell postázni az FLW Műhelybe, ami tokkal együtt lesz majd visszaküldve.

A kések épségéért teljes felelőséget vállalok.

Tokozást, élvédők és nyélvédők készítését baltákra, fejszékre is szoktam vállalni.

A személyes átadásról:

Személyes átadást csak abban az esetben tudok ígérni, ha a műhelyben történik meg az átadás.

 

 

 

 

Pin It on Pinterest