Férfi Tarsoly domborított fedéllel – Zöld

40 000 Ft

A férfi tarsoly a hagyományos formát követi, azonban megjelenésében eltér a megszokottól. A domborított díszítés egyedi tervezés, a bőr pedig kézi festéssel nyeri el a végleges színét és fényét. A tarsoly hátoldalán kézi fűzés rögzíti a bújtatókat, színben igazodva az összképhez. Előre fizetés esetén nincs postaköltség. További információ lent, a részletes leírásban olvasható. 

 

Engedélyezett utánrendelésre

Leírás

 

A férfi tarsoly megjelenése 

A Férfi Tarsoly formája a hagyományos vonalat követi, azonban díszítő technikában, megjelenésében inkább modern stílusú. Éppen ezért nem idegen egy hétköznapi öltözethez viselve sem. Farmer és vászon nadrághoz is hordható. A fedélen látható díszítés saját tervezés, ami az állatvilág szimbolikájával utal egy belső tartalomra. A minta egy domborító technikával kerül fel a tarsoly fedelére. A domborítás, szakmai nevén ványolás, egy tradicionális bőr díszítő eljárás. A bőrt kidomborítva, a minta kiemelkedik a bőr síkjából, amit a további festés során még plasztikusabbnak látunk.

A férfi tarsoly széleit francia szegő technikával dolgozom el, így a látható varrás tovább díszíti a fedelet. A tarsoly hátrészén páros bújtatókba lehet befűzni az övet. A bújtató pántokat dísz fűzéssel rögzítem a hátrészhez. A fűzőszálak színe a tarsoly színvilágához igazodik.

 

A férfi tarsoly méretei

 

Külső szélessége 13 cm, külső magassága: 18 cm, külső vastagsága: 4cm

Belső mélysége 14 cm, belső szélessége 11 cm

 

Alapanyagok és összeállítás 

 

A férfi tarsoly anyaga natúr, növényi cserzésű marhabőr, a fedél bélésbőrrel bélelt. Kizárólag kézi varrással és fűzéssel készül. Színezése anilines bőrfesték, amit fixálok és fényezek. 

Tisztíthatóság és ápolás

 

A bőr tisztítható enyhén mosószeres, szappanos vízzel. Könnyen letörölhető. Csak az olajos szennyeződések nem hozhatók ki belőle ezzel a módszerrel.  Színtelen, méhviaszos bőrápolóval kezelhető. A bőrápoló választása során arra ügyeljünk, hogy ne legyen szaga, mint a cipőápolók esetében, legyen színtelen és szagtalan. Ilyen bőrápolót már a legtöbb cipőboltban olcsón beszerezhetünk.

Elkészülési idő

 

A férfi tarsoly 7-8 munkanapon belül elkészül. Előre utalás vagy kártyás fizetés esetén, nincs postaköltség.

Kombinálható színek 

 

Zöld, barnák, türkiz, sötétkék, fekete, narancsos barna. Egyedi igény esetén, előzetes egyeztetés szükséges.

Biztonsági garanciák

 

Ha valamiért a termék nem felel meg a vevő elképzeléseinek, 14 napon belül visszavesszük azt. Termékleírásainkban igyekszünk minél több információt megadni, hogy a döntést és választást a megkönnyítsük. Boldogok vagyunk, hogy ezzel a lehetőséggel még senki nem élt. Termékgaranciánk további 3 évig él a tarsolyra, amin belül bármilyen meghibásodást javítunk és cserélünk.

Segítünk! 

 

Ha nem kaptál választ minden kérdésedre írj nekünk az info@flwmuhely.hu címre, szívesen segítünk, rövid időn belül válaszolunk. Egyedi színösszeállítás esetén a legjobb, ha megrendelés előtt, levélben felveszed velünk a kapcsolatot.

 

Választható további színek:

 

Türkiz     

Pin It on Pinterest