Tarsoly domborított fedéllel – türkiz színben

40 000 Ft

A tarsoly a hagyományos formát követi, azonban megjelenésében eltér a megszokottól. A domborított díszítés egyedi tervezés, a bőr pedig kézi festéssel nyeri el a végleges színét és fényét. A tarsoly hátoldalán kézi fűzés rögzíti a bújtatókat, színben igazodva az összképhez. További információk lent, a részletes leírásban olvashatók. 

Engedélyezett utánrendelésre

Leírás

A tarsoly megjelenése 

 

A Férfi tarsoly formája a hagyományos vonalat követi, azonban díszítő technikában, megjelenésében inkább modern stílusú. Éppen ezért nem idegen egy hétköznapi öltözethez viselve sem. Farmer és vászon nadrághoz is hordható. A fedélen látható díszítés saját tervezés, ami az állatvilág szimbolikájával utal egy belső tartalomra. A minta egy domborító technikával kerül fel a tarsoly fedelére. A domborítás, szakmai nevén ványolás, egy tradicionális bőr díszítő eljárás. A bőrt kidomborítva, a minta kiemelkedik a bőr síkjából, amit a további festés során még plasztikusabbnak látunk.

A férfi tarsoly széleit francia szegő technikával dolgozom el, így a látható varrás tovább díszíti a fedelet. A tarsoly hátrészén páros bújtatókba lehet befűzni az övet. A bújtató pántokat dísz fűzéssel rögzítem a hátrészhez. A fűzőszálak színe a tarsoly színvilágához igazodik.

 

A férfi tarsoly méretei

 

Külső szélessége 13 cm, külső magassága: 18 cm, külső vastagsága: 4cm

Belső mélysége 14 cm, belső szélessége 11 cm

 

Alapanyagok és összeállítás 

 

A férfi tarsoly anyaga natúr, növényi cserzésű marhabőr, a fedél bélésbőrrel bélelt. Kizárólag kézi varrással és fűzéssel készül. Színezése anilines bőrfesték, amit fixálok és fényezek. 

Tisztíthatóság és ápolás

 

A bőr tisztítható enyhén mosószeres, szappanos vízzel. Könnyen letörölhető. Csak az olajos szennyeződések nem hozhatók ki belőle ezzel a módszerrel.  Színtelen, méhviaszos bőrápolóval kezelhető. A bőrápoló választása során arra ügyeljünk, hogy ne legyen szaga, mint a cipőápolók esetében, legyen színtelen és szagtalan. Ilyen bőrápolót már a legtöbb cipőboltban olcsón beszerezhetünk.

Elkészülési idő

 

A férfi tarsoly 7-8 munkanapon belül elkészül. Előre utalás vagy kártyás fizetés esetén, nincs postaköltség.

 

Kombinálható egyéb színek 

 

Zöld, barnák, türkiz, sötétkék, fekete, narancsos barna. Egyedi igény esetén, előzetes egyeztetés szükséges.

Biztonsági garanciák

 

Ha valamiért a termék nem felel meg a vevő elképzeléseinek, 14 napon belül visszavesszük azt. Termékleírásainkban igyekszünk minél több információt megadni, hogy a döntést és választást a megkönnyítsük. Boldogok vagyunk, hogy ezzel a lehetőséggel még senki nem élt. Termékgaranciánk további 3 évig él a tarsolyra, amin belül bármilyen meghibásodást javítunk és cserélünk.

Segítünk! 

 

Ha nem kaptál választ minden kérdésedre írj nekünk az info@flwmuhely.hu címre, szívesen segítünk, rövid időn belül válaszolunk. Egyedi színösszeállítás esetén a legjobb, ha megrendelés előtt, levélben felveszed velünk a kapcsolatot.

 

Választható további színek:

 

Barna és Zöld 

Pin It on Pinterest