Bőr Övtáska Fekete (M)

22 000 Ft

A bőr övtáska fekete színben kétféle méretben rendelhető. A nagyobb méretű táskában a telefonon és pénztárcán kívül egy-két apróbb tárgy is elférhet. Méretek: 17 cm széles, fedéllel 12 cm magas,  4 cm vastag. Hasznos, kényelmes rakodó területe: 16 cm x 10,5 x 4 cm.  Kisebb méretben és sárgás barna színben is kérhető! Jelezd a megrendelésnél milyen színben kéred! További információk a részletes leírásban olvashatók. 

 

Engedélyezett utánrendelésre

Leírás

Az övtáska méretei 

 

A bőr övtáska fekete színben kétféle méretben rendelhető. A nagyobb méretű táskában a telefonon és pénztárcán kívül egy-két apróbb tárgy is elférhet. Méretek: 17 cm széles, fedéllel 12 cm magas,  4 cm vastag. Hasznos, kényelmes rakodó területe: 16 cm x 10,5 x 4 cm. 

 

Alapanyagok 

 

A táska növényi cserzésű marhabőrből készült. Enyhe zsírtartalma miatt nem a merev, hanem a rugalmasabb marhabőrök közé tartozik. Kényelmes viseletet tesz lehetővé. Belül natúr, a bőr húsoldala látszik, ami nagyon szép, esztétikus felületű. A pergős csat fekete színű. Egy különleges elektromos eljárással kezelt, mely eljárás során a festék beleolvad az anyagba, így nem kopik le a használat során. Tartósan egységes felületű és fényes marad.

 

Használhatóság és külső 

 

A bőr övtáska egyterű, nincsenek benne szeparációs részek. A felfüggesztéshez szükséges bújtató 8,8 cm széles, így a táska nem billeg a nadrágszíjon. 4 cm vastag övre is kényelmesen felfűzhető. Színe: fekete.

A fekete pergős csat helyett kérhető esetleg bronz színű pergős csat is.

Ápolás

 

Ennek a bőrnek van egy általános zsírtartalma, kiszáradásra nem hajlamos, ezért ritkán igényel majd zsírozást vagy waxot.  Egyenletesen, vékonyan kell lekenni a bőrt, amint eloszlik a rostok között a zsiradék, másnapra újra egységes lesz a felülete. Használat előtt közvetlenül ne kenjük le! Szennyeződések közül a tintára kell ügyelni, mert a tinta nem jön ki a bőrből. Nedves ruhával lehet letörölni a bőrfelületről a port, vagy felületi koszolódást.

Elkészülési idő

 

A fotón látható bőr övtáska maximum 1 hét alatt készül el rendelés esetén.

 

Biztonsági garanciák

 

Ha valamiért a termék nem felel meg a vevő elképzeléseinek, 14 napon belül visszavesszük azt. Termékleírásainkban igyekszünk minél több információt megadni, hogy a döntést és választást a megkönnyítsük. Boldogok vagyunk, hogy ezzel a lehetőséggel még senki nem élt. Termékgaranciánk további 3 évig él a táskára, amin belül bármilyen meghibásodást javítunk és cserélünk.

Segítünk! 

 

Ha nem kaptál választ minden kérdésedre írj nekünk az info@flwmuhely.hu címre, szívesen segítünk, rövid időn belül válaszolunk.

 

További övtáskáink

 

Camel (S)              Camel (M)              Övtáska fekete színben ( S )

 

Pin It on Pinterest