Bőrműves övtáska csipkebogyós díszítéssel

28 000 Ft

A csipkebogyós övtáska pirográfos díszítéssel és kézi varrással készült. Állítható, bélelt szíja van. Előre fizetésnél nincs postaköltség. További információk lent, a részletes leírásban olvashatók.

Engedélyezett utánrendelésre

Leírás

 

A bőrműves övtáska alapanyaga

 

A táska növényi cserzésű marhabőrből készült.

Az állítható öv belül bélésbőrrel bélelt. A táska belseje nyers, nincs bélelve, és egyterű. A karika, a cipzár kocsi és az övcsat bronz színű fémkiegészítők.

Díszítés

 

A csipkebogyós díszítés pirográffal került fel a bőrműves táskára. A pirográfos technika egy alacsony hőfokon történő égetés, ami csak a bőr felületét színezi el, de nem sérti meg a bőr textúráját. A felrajzolt minta kézi festéssel nyerte el a végleges színeit. A díszítés fixált, vízálló. A céges logó egy fémbélyegzővel kerül fel a táskára, szintén égetéses módszerrel.

A bőr teljes felülete, beleérve a szíjat is, bőrfestékkel festett és fixált. Záródása bevarrt cipzáros záródás.  A varró cérna fenyőzöld és bordó színű.

Az övtáska méretei

 

Karika nélkül 27 cm hosszú, 11 cm széles. A cipzár nyílás 16,5 cm. Az öv szélessége 2,7 cm, az öv anyagvastagsága 2,5 mm. Belső űrtartalom cm-ben: 16 x 9 x 5cm.

Az övet egy előre megadott derékbőségre szabva készítjük el.

 

Tisztíthatóság és ápolás

 

A bőrműves táska külső felülete (szennyeződés esetén) tisztítható enyhén mosószeres, szappanos vízzel. Könnyen letörölhető. Csak az olajos szennyeződések nem hozhatók ki belőle ezzel a módszerrel. Belső terét (húsoldalát a bőrnek) nem javasoljuk vízzel tisztítani. Külső felülete színtelen, méhviaszos bőrápolóval kezelhető. A bőrápoló választása során arra ügyeljünk, hogy ne legyen szaga, mint a cipőápolók esetében, legyen színtelen és szagtalan. Ilyen bőrápolót már a legtöbb cipőboltban olcsón beszerezhetünk.

Elkészülési idő

 

A fotón látható bőrműves övtáska 1 hét alatt készül el rendelés esetén. Ha szeretnéd, hogy eltérjek valamilyen tekintetben a mintától, azt kérlek előre írd meg az e-mail címünkre, hogy egyeztetni tudjuk a részleteket. Az egyedi megrendelés megállapodás szerint feláras, és időben is kicsivel tovább tarthat az elkészítése.

Jótállás 

 

Ha valamiért a termék nem felel meg a vevő elképzeléseinek, 14 napon belül visszavesszük azt. Termékleírásainkban igyekszünk minél több információt megadni, hogy a döntést és választást a megkönnyítsük. Boldogok vagyunk, hogy ezzel a lehetőséggel még senki nem élt. Termékgaranciánk további 3 évig él az övtáskára, amin belül bármilyen meghibásodást javítunk és cserélünk.

Írj nekünk! 

 

Ha nem kaptál választ minden kérdésedre írj nekünk az info@flwmuhely.hu címre, szívesen segítünk, rövid időn belül válaszolunk leveledre.

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest