Impregnált laptoptáska normál méretben (15,6″)

60 000 Ft

A táska impregnált, erős vászonból és marhabőrből készült. Vállszíja erős, pamut heveder, ami állítható. További információk lent a részletes leírásban. 

 

Engedélyezett utánrendelésre

Leírás

 

A Laptoptáska méretei

 

A táska 40 cm széles, 31 cm magas, 7 cm vastag. Súlya: 0,9 kg. A normál méretű laptoptáskánk laptoptartó zsebébe egy maximálisan 15,6″ – os laptop helyezhető el. A heveder csúszóval állítható a szükséges hosszúságra. A heveder hosszát úgy határoztam meg, hogy szükség esetén átvethető is legyen a felsőtesten.

Belső szeparáció

 

A laptoptáska belső rakodóterébe egy nagyobb méretű szeparációs zsebet terveztem a laptopnak, rajta további két zsebet helyeztem el. Az egyik telefon méretű, a másik nagyobb tárgyak, esetleg laptop kábel, pénztárca elhelyezésére alkalmas. A nagyobbik zseben tollak rögzítésére alkalmas bőr hurkok vannak. A zsebek mellett még bőven van hely a táskában könyveknek, füzeteknek, akár egy pulóvernek is.

A laptoptáskához felhasznált alapanyagok

 

A táska vízlepergető, impregnált vászon és marhabőr felhasználásával készült. Az impregnált vásznat több ízben teszteltük különböző igénybevételekkel. Teszteltük vízre, porra és sárra, ezekkel szemben mind taszító hatású. A szennyeződésekkel szemben rendkívül ellenálló, ezért használjuk ezt az anyagot többek között a hátizsákunk összeállításához is. A vízállósági tesztről érdemes megnézni rövid kisfilmünket: Vízállósági teszt

Ezen kívül elmondható, hogy ezt a vízállósági képességet meg is tartja. Vászon hátizsákunkat a hétköznapokban is hordjuk, túrák alkalmával is használjuk életszerűen, az anyag a tapasztalatok szerint tartja a videóban is látható vízlepergető képességét. Erős vászonról van szó, nem szakítható.

A marhabőr egy közepesen zsíros, enyhén pull-up-os bőr, ami azt jelenti, hogy a bőrt meghajlítva, a gyűrődés mentén enyhén világosabb árnyalatú lesz, ami rusztikus hatást kölcsönöz az anyagnak. Amint a bőr felülete kap egy zsíros kezelést, tehát lekenjük bőrápolóval például, a felület újra egységessé válik. Ebből a bőrből van egy sötétebb, és egy csokoládé barna bőrtípusunk. A kis méretű (14″) laptoptáska fotóin a sötétebb bőr látható. A közepes méretű laptoptáska fotóin pedig a csokoládé színt láthatjuk. A laptoptáska mindkét bőrtípussal rendelhető. Ebből a bőrből készítjük a táska fenékrészét is.

Felhasznált egyéb kellékek

 

A impregnált laptoptáskához felhasznált fém pergős csatok és a csúszó egy különleges elektromos eljárással kezeltek, mely eljárással az anyagba olvasztják a festéket. A fekete szín nem kopik ezáltal, hanem tartósan megőrzi színét és fényét. A vállpánt vastag pamut heveder, ami nem nyúlik, és színtartó. A belső varrásokat ripsz szalag felvarrásával védjük.

Az apró részletekről közeli fotókat is találhatsz a Laptoptáska termékoldalán: Itt 

Az impregnált laptoptáska tulajdonságai

 

A vászon színe olajzöld. A vállszíj rögzítésére nagy gondot fordítunk, ezért alaposan megpakolható, biztosan elbírja majd a súlyt. Hétköznapi használatra terveztük, kopásálló és formatartó. Divatos stílusa illik fiatalos öltözködéshez, üzleties megjelenéshez is.

Tisztíthatóság és ápolás

 

 

A bőr tisztítható enyhén mosószeres, szappanos vízzel. Könnyen letörölhető. Csak az olajos szennyeződések nem hozhatók ki belőle ezzel a módszerrel, és a tinta. Színtelen, méhviaszos bőrápolóval kezelhető. A bőrápoló választása során arra ügyeljünk, hogy ne legyen szaga, mint a cipőápolók esetében, legyen színtelen és szagtalan. Ilyen bőrápolót már a legtöbb cipőboltban olcsón beszerezhetünk. A táska mosógépben nem mosható. A bőrt nem szabad mosni, az impregnált vásznat szintén nem javasolt. Ez a táska tisztítható, és a több éves tesztekből kiindulva, tisztítással tökéletesen karbantartható. A bőr lekenésével eltűnnek a bőrről a felületi karcok is.

Elkészülési idő

 

Az impregnált laptoptáska 2 hét alatt készül el maximum, de azon belül, terheltségtől függően hamarabb is elkészülhet. Erről e-mailben küldök értesítést. A termék szabásmintájától nem térek el, kisebb módosításokat tudok vállalni, ezért, ha szeretnél valamit módosítani, azt kérlek, írd meg a rendelés@flwmuhely.hu e-mail címre, hogy le tudjuk egyeztetni a részleteket.

Biztonsági garanciák

 

Ha valamiért a termék nem felel meg a vevő elképzeléseinek, 14 napon belül visszavesszük azt. Termékleírásainkban igyekszünk minél több információt megadni, hogy a döntést és választást a megkönnyítsük. Boldogok vagyunk, hogy ezzel a lehetőséggel még senki nem élt. Termékgaranciánk további 2 évig él a Laptoptáskára, amin belül bármilyen meghibásodást javítunk és cserélünk.

Segítünk! 

 

Ha ebben a leírásban nem kaptál választ az minden kérdésedre, írj nekünk az info@flwmuhely.hu címre, szívesen segítünk, rövid időn belül válaszolunk neked.

 

Választható további méret

 

Kis méretű laptoptáska

Pin It on Pinterest