Forest pénztárca

22 000 Ft

A Forest pénztárcát ,,Föld színekben” képzeltem el, természetközeli megjelenéssel. Ez a pénztárca a mindennapokban is elegáns, azonban a természetet járva sem kell majd féltened.

Az impregnált vászonnak és a marhabőrnek köszönhetően, egy erős vízlepergető képessége van a tárcának, illetve a szennyeződésekre sem érzékeny.

Olyan férfiaknak ajánlom, akik szeretik a legfontosabb okmányaikat egy helyen tudni. Ebben a tárcában a forgalmi engedély is elfér.

További érdekességekért görgess le a részletes leíráshoz.

Elfogyott

Leírás

A pénztárca funkciója és anyaga 

 

A Forest pénztárca alapanyaga marhabőr, és impregnált pamutvászon. A két anyag kombinációjával egy jelentős vízlepergető képességű pénztárcát kapunk, amiben garantáltan nem áznak el az okmányaink és a papírpénzünk.

Könnyű  –  Mivel a pénztárca vászonnal kikönnyített, ezért súlyban könnyedebb, mint egy 100%-ban bőr tárca.

Belső szeparációját úgy alakítottuk ki, hogy minden elhelyezhető legyen benne, amit egy férfi általában magánál hord. A legfontosabb kártyák, papírpénz és aprópénzes rekesz, forgalmi engedély, TAJ kártya.

Rejtett zsebeiben van annyi hely, hogy további kártyák is tárolhatók a három kártyatartóban elhelyezett kártyákon kívül.

Ez a típusú marhabőr ahogy szárad, enyhén világosodik, felülete szürkés, rusztikus hatású lesz, ami jót is tesz a pénztárca stílusának. Amint lekenjük bőrápolóval, a bőr visszanyeri nedvességtartalmát, és visszasötétül eredeti színére.

 

Forest pénztárca méretei és súlya

 

Összecsukva: 137 mm x 98 mm.

Kinyitva: 270 mm x 98 mm.

Súlya: 116 g.

 

Rendelés esetén az elkészülési idő maximum 4 nap. 

 

Forest pénztárca mintája 

 

Ezen a bőrfelületen a pirográf díszítés érdekes megjelenésű. A minta sötét színű, enyhén üt csak el a bőr színétől, de amint fény éri, ezüstösen fénylik.

A pirográf díszítést megfelelő hőfokon viszem fel a bőrfelületre, hogy ne sértse meg a bőr textúráját. A díszítés maradandó, nem tűnik el az idők során.

 

Egyéni minta felvitele megrendelés alapján 

 

Külön kérésre egyedi mintát, szimbólumot is felviszek a pénztárcára. Ilyen esetben mindig egyeztetek a megrendelővel, hogy vállalható-e az elképzelés, meg tudom-e valósítani.

Az egyedi minta tervezés feláras, külön megállapodás alapján. (márkajelzést, levédett logókat nem tudok felvinni a bőrre)

Egyeztetéssel, árajánlat kéréssel az info@flwmuhely.hu e-mail címen lehet hozzám fordulni.

 

Tisztítás

 

A bőr felülete nedves szivaccsal, enyhén szappanos, langyos vízzel tisztítható szennyeződés esetén.

A vászon impregnált és teflonos, alapvetően szennyeződés és portaszító tulajdonságokkal bír, szükség esetén puha sörtéjű kefével és vízzel pucolható.

Amit nem lehet eltávolítani ezekről a felületekről, az az olajfolt.

A bőrt színtelen és szagtalan, méhviaszos bőrápolóval ápolhatjuk, azonban arra ügyeljünk, hogy a lekenés során a vászonhoz ne érjünk, mert a zsíros anyag foltot hagyhat a vászon felületén.

 

Biztonsági garanciák

 

Ha valamiért a termék nem felel meg a vevő elképzeléseinek, 14 napon belül visszavesszük azt. Termékleírásainkban igyekszünk minél több információt megadni, hogy a döntést és választást a megkönnyítsük. Boldogok vagyunk, hogy ezzel a lehetőséggel még senki nem élt.További 3 évig javítjuk az esetleges sérüléseket.

 

Segítünk! 

Ha nem kaptál választ minden kérdésedre írj nekünk az info@flwmuhely.hu címre, szívesen segítünk, rövid időn belül válaszolunk.

Pin It on Pinterest