Férfi karkötő pirográf díszítéssel

12 000 Ft

Az alap modell választható mintákkal készül el, amiről hamarosan képet is feltöltök. Ezen kívül választható mintát és motívumot is felviszek a karkötőre igény szerint, így teljesen egyedi megjelenésű lesz a bőrékszer. A díszítést megrendelés előtt érdemes egyeztetni. Az info@flwmuhely.hu weboldalon minden kérdésre válaszolok.

Érdemes elolvasni lent a részletes leírást is.

Engedélyezett utánrendelésre

Leírás

A karkötő alapanyagai

Marhabőr és bélésbőr. A kellékek nagy kopásállóságú fekete pergős csatok és szegecsek.

A karkötő bőrvarró cérnával kerül összeállításra. A karkötő fémallergiásoknak nem javasolt.

 

A férfi karkötő díszítése

 

Az alap modell választható mintákkal készül el, amiről hamarosan képet is feltöltök. Ezen kívül saját mintát és motívumot is felviszek a karkötőre igény szerint, így teljesen egyedi megjelenésű lesz a bőrékszer. A díszítés lehet szimbólum, jelkép, bármi olyan díszítés, ami grafikával felvihető. Amit nem vállalok: kép után állat, vagy ember arc felvitele, illetve klönböző márkajelzések, mivel azok használata szabályellenes (pl: BMW). Ha egyesületi jelzést szeretnél rá, azt egyeztetés után felvihetjük.

A fotón látható díszítés egy mágikus északi szimbólum, az Aegishjalmur. Egy általános védő szimbólum, védő rúnákat tartalmaz. Úgy tartják, hogy hatalmat ad a kezünkbe, és félelmet táplál ellenségeink szívébe. Ez a ,,hiedelem” Megerősíti a belső erőforrásokat. A vikingek a homlokukra tetoválták. Közkedvelt minta a tetoválások között ebben a kategóriában.

A díszítés pirográf technikával kerül a bőrre. Nem sérül tőle a felület, csak megszínezi. Nem halványul el az idők során.

 

A férfi karkötő méretei

 

Kétféle szélességben készül, hozzá igazodó pergős csatokkal. 5 és 6 cm széles variációkat varrok. A keskenyebb típuson a pergős csatok is kisebbek. Kiterítve az alap bőr hossza 19 cm.

A rögzítő szíjak hossza csattal együtt 27 cm. A rendelés során célszerű megadni a csuklóméretet, mert így a lyukak helyzetét hozzá tudom igazítani.

A csukló körméretet fonallal, centivel, cérnával is mérhetjük, ráhagyni nem kell.

Ápolás

 

Ápolhatjuk színtelen – szagtalan méhviaszos bőrápolóval. Ápolás mellett nagyon sokáig, évekig is ép és szép marad.

 

Egyeztetés és információ

 

Mintával és egyéb kérdésekkel fordulj hozzánk az info@flwmuhely.hu weboldalon.

 

 

Pin It on Pinterest