Bőr – vászon hátizsák Walden 2.0 (sötét barna)

70 000 Ft

Praktikus és vagány.

Ezt a hátizsákot kimondottan egy napos programokra terveztem. Anyaga impregnált erős vászon és marhabőr. A zsák fenékrésze bőrrel kierősített, a hátrésze kimerevített és kipárnázott, enyhén eltartja a hátat a zsáktól. További információk lent, a részletes leírásban. 

Engedélyezett utánrendelésre

Leírás

 

A Bőr – vászon hátizsák méretei

Méretei: 43 cm magas, 30 cm széles, 12 cm vastag, pánt szélesség 6,5 cm.

Súlya: 1,3 kg. 

 

Belső szeparáció és tulajdonságok

 

A hátizsák belső része 4 zsebes, szeparációs tárolóval van ellátva. A nagyobb zsebeket turista térképre méreteztem, a kisebb zsebek enyhén elasztikusak, praktikus pénztárcának, telefonnak. A zsák belső részén található még egy kulacstartó, nagy méretű, 2 literes kulacs is belefér. A kulacstartó fotós túra alkalmával objektív elszeparálására is alkalmas.

Ezt a hátizsákot kimondottan egy napos programokra terveztem. A zsák fenékrésze bőrrel kierősített, a hátrésze kimerevített és kipárnázott, enyhén eltartja a hátat a zsáktól. A pántok szintén párnázottak, és állíthatók. A zsák teljesen megpakolva is kényelmes marad a hátnak. Kívülre, két oldalra hosszúkás, mély zsebeket terveztem, elsősorban késnek és kötélnek, de sok minden elsüllyeszthető benne. A fedél csatos megoldással záródik, a pergős csat színe: fekete (tartós, nem kopik).

A zsebek belül ripsz szalaggal ki lettek erősítve, amitől kopásállóak. Belül a varrás szintén ripsz szalag felvarrással védett.

A bőr – vászon hátizsák könnyű túrákon is jól szerepelt, de városnézéshez, hétköznapi viselethez is mutatós, praktikus.

Felhasznált alapanyagok

 

A táska vízlepergető, impregnált vászon és marhabőr felhasználásával készült. Az impregnált vásznat több ízben teszteltük különböző igénybevételekkel. Teszteltük vízre, porra és sárra, ezekkel szemben mind taszító hatású. A szennyeződésekkel szemben rendkívül ellenálló. A vízállósági tesztről érdemes megnézni rövid kisfilmünket: Vízállósági teszt

Ezen kívül elmondható, hogy ezt a vízállósági képességet meg is tartja. Bőr – vászon hátizsákunkat a hétköznapokban is hordjuk, túrák alkalmával is használjuk életszerűen, az anyag a tapasztalatok szerint tartja a videóban is látható vízlepergető képességét. Erős vászonról van szó, nem szakítható.

A marhabőr egy közepesen zsíros, enyhén pull-up-os bőr, ami azt jelenti, hogy a bőrt meghajlítva, a gyűrődés mentén enyhén világosabb árnyalatú lesz, ami rusztikus hatást kölcsönöz az anyagnak. Amint a bőr felülete kap egy zsíros kezelést, tehát lekenjük bőrápolóval például, a felület újra egységessé válik. Ebből a bőrből van egy sötétebb, és egy csokoládé barna bőrtípusunk. Ebből a bőrből készítjük a táska fenékrészét is.

Felhasznált egyéb kellékek

 

A bőr vászon hátizsákhoz felhasznált fém pergős csatok egy különleges elektromos eljárással kezeltek, mely eljárással az anyagba olvasztják a festéket. A fekete szín nem kopik ezáltal, hanem tartósan megőrzi színét és fényét. A zsák felső része paracord zsinórral összehúzható biztonsági záródású, elasztikus, vékonyabb vászonból készült.

 

 

Tisztíthatóság és ápolás

 

 

A bőr tisztítható enyhén mosószeres, szappanos vízzel. Könnyen letörölhető. Csak az olajos szennyeződések nem hozhatók ki belőle ezzel a módszerrel, és a tinta. Színtelen, méhviaszos bőrápolóval kezelhető. A bőrápoló választása során arra ügyeljünk, hogy ne legyen szaga, mint a cipőápolók esetében, legyen színtelen és szagtalan. Ilyen bőrápolót már a legtöbb cipőboltban olcsón beszerezhetünk. A bőr leápolása során figyeljünk arra, hogy a vásznat ne kenjük össze, mert a zsíros szennyeződés nyomot hagyhat. A táska mosógépben nem mosható. A bőrt nem szabad mosni, az impregnált vásznat szintén nem javasolt. Ez a táska tisztítható, és a több éves tesztekből kiindulva, tisztítással tökéletesen karbantartható. A bőr lekenésével eltűnnek a bőrről a felületi karcok is.

Elkészülési idő

 

A hátizsák 2 hét alatt készül el maximum, de azon belül, terheltségtől függően hamarabb is elkészülhet. Erről e-mailben küldök értesítést. A termék szabásmintájától nem térek el, kisebb módosításokat tudok vállalni, ezért, ha szeretnél valamit módosítani, azt kérlek, írd meg a rendelés@flwmuhely.hu e-mail címre, hogy le tudjuk egyeztetni a részleteket.

Biztonsági garanciák

 

Ha valamiért a termék nem felel meg a vevő elképzeléseinek, 14 napon belül visszavesszük azt. Termékleírásainkban igyekszünk minél több információt megadni, hogy a döntést és választást a megkönnyítsük. Boldogok vagyunk, hogy ezzel a lehetőséggel még senki nem élt. Termékgaranciánk további 2 évig él a hátizsákra, amin belül bármilyen meghibásodást javítunk és cserélünk.

Segítünk! 

 

Ha ebben a leírásban nem kaptál választ minden kérdésedre, írj nekünk az info@flwmuhely.hu címre, szívesen segítünk, rövid időn belül válaszolunk neked.

Egyéb választható hátizsák 

 

Walden csokoládé barna bőrrel 

Pin It on Pinterest